Filma me titra shqip

Non-Stop (2014) me titra shqip

Year : 2014 Director : Jaume Collet-Serra Running Time : 109 min Genre : , ,
Movie review score
5/5

Gjatë një udhëtimi interatlantik nga Nju Jorku për në Londër, përgjegjësi i sigurisë së aeroplanit, Bill Marks (Liam Neeson) merr disa mesazhe kërcënuese në telefonin e tij. Dërguesi i panjohur i kërkon Marksit të kërkojë nga qeveria që të transferohen 150 milion dollarë në një numër llogarie të fshehtë. Në të kundërt do të vrasë një pasagjer të linjës çdo 20 minuta. Dhe ndërkohë që në fillim kërcënimet nuk merren parasysh, vdekja e parë s’do vonojë të vijë, duke e kthyer kabinën e aeroplanit në një lartësi prej 40 000 këmbësh që të kthehet në një nga skenat klistofobike më të frikshme të viteve të fundit…

Shiko Filmin:

FileDrive
VidTo
Sockshare
Novamov

Shkarko Filmin:

Uploaded
Rapidgator

Leave a Reply