Filma me titra shqip

Now Is Good (2012)

Year : 2012 Director : Ol Parker Running Time : 103 Genre : ,
Movie review score
5/5

Një vajzë që po vdiste nga leucemia bën një listë të gjërave që do të donte t’i bënte para se të vdiste. Në fillim të listës së saj ishte dhe humbja e virgjërisë së saj ……

Now Is Good (2012)
A girl dying of leukemia compiles a list of things she’d like to do before passing away. Topping the list is her desire to lose her virginity.

SHIKO FILMIN
NOSVIDEO
DONEVIDEO
VIDTO
STREAMTHIS
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADIC

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply