Filma me titra shqip

Old School (2003)

Year : 2003 Director : Todd Phillips Running Time : 91 Genre :
Movie review score
5/5

Tre burra janë të zhgënjyer me jetën dhe përpiqen të rikujtone ditët e tyre qe kane kaluar ne kolegj.

Old School (2003)
Three men are disenchanted with life and try to recapture their college days.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply