Filma me titra shqip

One in the Chamber (2012)

Year : 2012 Director : William Kaufman Running Time : 91 Genre : , ,
Movie review score
4/5

Një vrasës i kalitur bën lojë të dyfishtë në një luftë mes dy bandave ruse dhe bëhet objekt i një armiku të panjohur.

One in the Chamber (2012)
A seasoned assassin plays both sides in a Russian gang war and becomes the target of an unknown enemy.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
NOSVIDEO
SOCKSHARE
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
DWN

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply