Filma me titra shqip

P.S. I Love You (2007)

Year : 2007 Director : Richard LaGravenese Running Time : 126 Genre : ,
Movie review score
5/5

Një vejushë e re zbulon se burri i saj i fundit i ka lënë 10 mesazhe për të lehtësuar dhimbjen dhe që të fillojë një jetë të re.

P.S. I Love You (2007)
A young widow discovers that her late husband has left her 10 messages intended to help ease her pain and start a new life.


SHIKO FILMIN

PUTLOCKER
NOSVIDEO
NOWVIDEO
NOVAMOV

SHKARKO FILMIN
UPLOADED
UPLOADIC

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply