Filma me titra shqip

People Like Us (2012)

Year : 2012 Director : Alex Kurtzman Running Time : 114 Genre :
Movie review score
5/5

Ndërsa zgjidhet pasuria e të atit së fundmi të vdekur, një shitës zbulon se ai ka një motër të cilës ai e dinte në lidhje me, motrat kryesorë si të ri-shqyrtojë perceptimet e tyre për familjen dhe zgjedhjen e jetes.

People Like Us (2012)
While settling his recently deceased father’s estate, a salesman discovers he has a sister whom he never knew about, leading both siblings to re-examine their perceptions about family and life choices.

SHIKO FILMIN
VIXDEN
NOWVIDEO
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD

Leave a Reply