Filma me titra shqip

Police Story (2013) – me titra shqip

Year : 2013 Director : Sheng Ding Running Time : 110 min Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një burrë duke kërkuar lirmin e një të burgosuri, merr peng një polic me vajzën e tij dhe një grup njerëzish.

Shiko filmin:
FileDrive
VidTo

Shkarko Filmin:
NosUpload
Uploaded

Leave a Reply