Filma me titra shqip

Predators (2010)

Year : 2010 Director : Nimród Antal Running Time : 107 min Genre : , ,
Movie review score
4/5

Një ekip luftëtarësh elitë dërgohen në një planet të huaj … si pre. Të gjithë anëtarët e ekipit janë vrasës – mercenarë, të dënuar, anëtarë të Yakuzas – përveç një mjeku. Këta njerëz duhet të mbijetojnë në këtë planet plot me rreziqe dhe ku ata do të ndiqen nga një rracë aliene të quajtur Predator me qëllimin për ti zhdukur ata.

Shiko:Putlocker

Shkarko: DepostiFiles

Leave a Reply