Filma me titra shqip

Public Enemies (2009)

Year : 2009 Director : Michael Mann Running Time : 140 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Feds-sat përpiqen ta mëposhtin gangsterin famëkeq amerikan John Dillinger, Baby Face Nelson dhe Pretty Boy Floyd gjatë një vale krimesh të cilat shpërthejnë në 1930.

Public Enemies (2009)
The Feds try to take down notorious American gangsters John Dillinger, Baby Face Nelson and Pretty Boy Floyd during a booming crime wave in the 1930s.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
NOWVIDEO
VKONTAKTE

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply