Filma me titra shqip

Red Lights (2012)

Year : 2012 Director : Rodrigo Cortés Running Time : 113 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Psikologia Margaret Matheson dhe asistenti saj studiojne mbi nje aktivitet paranormal, e cila çon ata për të hetuar një botë të njohur psikike.

Red Lights (2012)
Psychologist Margaret Matheson and her assistant study paranormal activity, which leads them to investigate a world-renowned psychic who has resurfaced years after his toughest critic mysteriously passed away.

SHIKO FILMIN
NEWVIDEO
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE
NOSUPLOAD

TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply