Filma me titra shqip

Remember Me (2010)

Year : 2010 Director : Allen Coulter Running Time : 113 Genre : ,
Movie review score
5/5

Ky film është një dramë romantike e vendosur në New York gjatë verës së 2001 dhe që ka në qendër dy të dashuruar. Tyler, vëllai i të cilit sapo ka kryer vetëvrasje dhe prindërit e të cilit janë të ndarë, dhe Ally, e cila ka qënë dëshmitare në vrasjen e nënës së saj. Shpirti i saj do ta shërojë atë nga tragjedia e të vëllait dhe problemet me të atin

Remember Me (2010)
A romantic drama centered on two new lovers: Tyler, whose parents have split in the wake of his brother’s suicide, and Ally, who lives each day to the fullest since witnessing her mother’s murder.

SHIKO FILMIN
VEEVR

SHKARKO FILMIN
SHARED

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply