Filma me titra shqip

Resident Evil: Damnation (2012)

Year : 2012 Director : Makoto Kamiya Running Time : 100 min Genre : , ,
Movie review score
4/5

Agjenti sekret i  Shteteve të Bashkuara, Leon S. Kennedy infiltrohet në një vend të vogël të Evropës Lindore për të verifikuar thashethemet se Armët Bio-Organike (B.O.W) janë duke u përdorur në luftë. Menjëherë pas infiltrimit te tij, qeveria amerikane urdhëron që ai të largohet menjëherë. I vendosur për të zbuluar të vërtetën, Leon injoron rendin dhe hyn në fushën e betejës për t’i dhënë fund zinxhirin te tragjedive të shkaktuara nga B.O.W.

Shiko: Uploadc (HD) |Putlocker | MovReel (HD) VidxDen (HD) 

Shkarko: Rapidshare | DepositFiles | RapidGator | Uploaded 

Leave a Reply