Filma me titra shqip

Resident Evil: Retribution (2012)

Year : 2012 Director : Paul W.S. Anderson Running Time : 95 min Genre : , ,
Movie review score
4/5

Eliza lufton se bashku me levizjen e rezistences ne betejen e vazhdueshme kunder Korporates “Ombrella” dhe te pavdekshmit.

Shiko: Putlocker

Shkarko: Uploadic

Leave a Reply