Filma me titra shqip

Rise of the Planet of the Apes (2011)

Year : 2011 Director : Rupert Wyatt Running Time : 105 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një substancë, e projektuar për të ndihmuar trurin dhe te riparojë veten, jep një rritje super-inteligjente që drejton një kryengritje ape.

Rise of the Planet of the Apes (2011)
A substance, designed to help the brain repair itself, gives rise to a super-intelligent chimp who leads an ape uprising.

SHIKO FILMIN
NOWVIDEO
MOVREEL
VEEVR

SHKARKO FILMIN
TORRENT

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply