Filma me titra shqip

Rose (2011)

Year : 2011 Director : Wojciech Smarzowski Running Time : 90 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një ngjarje pikëlluese e qëndrave të mbijetesës në Rose, një grua Masuriane, burri i së cilës ishte një ushtar gjerman që u vra në luftë duke e lënë atë të vetme në fermën e tyre. Një grua e vetme e cila nuk kishte mbrojtje nga ushtarët rusë dhe të cilët e përdhunuan si një formë hakmarrjeje për burrin e saj.

Rose (2011)
A harrowing tale of survival centers on Rose, a Masurian woman, whose husband, a German soldier, was killed in the war, leaving her alone on their farm. A single woman had no defense against Russian soldiers who raped as a form of revenge, nor against plundering Poles who found themselves in desperate straits. The law of the jungle had replaced the rule of law. Help arrives for Rose in the form of Tadeusz, a former officer in the Polish Home Army who survived the Warsaw uprising and is attempting to hide his identity

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
DEPOSITFILES

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply