Filma me titra shqip

Rurouni Kenshin (2012)

Year : 2012 Director : Keishi Ohtomo Running Time : 134 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Në 1868, pas përfundimit të luftës Bakumatsu, ish vrasësi Kenshin Himura premton se do të mbrojtë ata që kanë nevojë pa vrarë dhe kështu ai fillon të endet nëpër Japoni me një shpatë me teh të përthyer……

Rurouni Kenshin (2012)
In 1868, after the end of the Bakumatsu war, the former assassin Kenshin Himura promises to defend those who need without killing and wanders through Japan with a sword with inverted blade …

SHIKO FILMIN
NOSVIDEO
GINBIG
FILEBOX
YOUWATCH
NOVAMOV

SHKARKO FILMIN

NOSUPLOAD
UPLOADIC

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply