Filma me titra shqip

Safe Haven (2013)

Year : 2013 Director : Lasse Hallström Running Time : 115 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Kur një grua misterioze e re me emrin Keti shfaqet në qytetin e vogël të Sauthportit (Karolina e Veriut), ardhja e papritur e saj ngre pyetje në lidhje me të kaluarën e saj. Ende e bukur, ajo duket e vendosur për të shmangur formimin e lidhjeve personale deri në një seri ngjarjesh që tërheq jetën e saj në dy marrëdhënie: njëri me Aleksin, një pronar dyqani i ve dhe dy fëmijë të vegjël, dhe një tjetër me fqinjen e saj Xho. Pavarësisht rezervave të saj, Keti ngadalë fillon të lidhet ngushtë dhe duke u bërë gjithnjë e bashkangjitur me Aleksin dhe familjen e tij. Por, edhe pse Keti fillon të bjerë në dashuri, ajo lufton me sekretin e saj të errët që ende e ndjek dhe e tmerron… një e kaluar që e vuri në një udhëtim të tmerrshëm, shkatërrues në të gjithë vendin (Southport). Me mbështetjen kokëfortë të XhO-së, Keti përfundimisht kupton se ajo duhet të zgjedhë midis një jete të përkohshme të sigurisë dhe një rrezik më të lartë të shpërblimeve…

SHIKO FILMIN
NOSVIDEO
DONEVIDEO
VIDTO
NOWVIDEO
NOVAMOV
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADIC
UPLOADIC

TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply