Filma me titra shqip

Scary or Die (2012)

Year : 2012 Director : Bob Badway, Michael Emanuel, Running Time : 94 min Genre :
Movie review score
4/5

Pas një infektimi trupi i Emmett fillon nje transformim të frikshëm. Ashtu si trupi fillon të ndryshojë, ndryshojnë dhe dëshirat e tij duke vënë jetën e shokëve dhe familjes në rrezik.

Shiko: Putlocker

Shkarko: DepostiFiles | TurboBit

Leave a Reply