Filma me titra shqip

Se7en (1995)

Year : 1995 Director : David Fincher Running Time : 127 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Dy detektivë, nje fillestar dhe nje veteran, gjurmojnë një vrasës serial i cili përdor 7 mëkatet si një mënyrë për t’u bërë i njohur


Se7en (1995)
Two detectives, a rookie and a veteran, hunt a serial killer who uses the seven deadly sins as his modus operandi.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply