Filma me titra shqip

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

Year : 2011 Director : Guy Ritchie Running Time : 124 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Sherlock Holmes dhe ndihmës i tij Dr Watson bashkojnë forcat për të zbuluar dhe për të rrëzuar kundërshtarin etyre të ashpër, profesor Moriartin.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
Sherlock Holmes and his sidekick Dr. Watson join forces to outwit and bring down their fiercest adversary, Professor Moriarty.

SHIKO FILMIN
NOSVIDEO
DOWNVIDEO
DONEVIDEO
STREAMTHIS
NOVAMOV
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADIC
UPLOADED

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply