Filma me titra shqip

She’s Out of My League (2010)

Year : 2010 Director : Jim Field Smith Running Time : Genre : ,
Movie review score
5/5

Kirk, një njeri ” i mesem”; takon nje vajzë per­fekte, por mungesa e besimit ne vetevete dhe influenca e shokeve dhe e familjes se tij fillon ta largoje ate nga kjo lidhje.

SHIKO FILMIN
Putlocker
NOVAMOV
NOWVIDEO
Videoweed

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADED

Leave a Reply