Filma me titra shqip

Sleepless Night (I) (2011)

Year : 2011 Director : Frédéric Jardin Running Time : 98 Genre : ,
Movie review score
5/5

Një polic me një lidhje të rrjetit kriminal e gjen jeta e tij e fshehtë të ekspozuar, kur ai dhe partneri i tij janë kapur duke vjedhur kokainë nga një tregtar droge të fuqishm, një lëvizje që i vë jetën e djalit të tij në rrezik.

Sleepless Night (I) (2011)
A cop with a connection to the criminal underworld finds his secret life exposed when he and his partner are caught stealing cocaine from a powerful drug dealer, a move that puts his son’s life in jeopardy.

SHIKO FILMIN
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
TORRENT

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply