Filma me titra shqip

Something Borrowed (2011)

Year : 2011 Director : Luke Greenfield Running Time : 112 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Miqësitë janë testuar dhe sekretet dalin në shesh, kur Rakela përfundimisht bie në dashuri me Deksin, shoqja e saj më e mirë është e fejuara e tij Darsi.

Something Borrowed (2011)
Friendships are tested and secrets come to the surface when terminally single Rachel falls for Dex, her best friend Darcy’s fiancé.

SHIKO FILMIN
VEEVR

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply