Filma me titra shqip

Spartacus : War Of The Damned – Episodi 04 (2013)

Year : 2013 Director : TV Series Running Time : 60 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Gaius Claudius Glaber ka vdekur. Rebelimi është rritur me mijëra skllevër të liruar, dhe Spartakus, së bashku me gjeneralët e tij Kriksus, Ganikus dhe Agron, përgaditen për luftë me Romën.

Senati Romak i kthehet për ndihmë Marcus Crassus, një i pasur, politikan strategjik. Me të Riun Jul Cezarin, Crassus duhet të shtyp rebelimin.
Përfundimi i udhëtimi epik legjendar, “Spartakus: “Lufta e Djallit” ndërsen një betejë ndryshe nga çdo gjë e hasur më parë.

SHIKO FILMIN
NOVAMOV

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply