Filma me titra shqip

Special 26 (2013) – Hindi

Year : 2013 Director : Neeraj Pandey Running Time : 144 Genre : , , ,
Movie review score
5/5

Bazuar në incidentet e vërteta gjatë viteve 1980, një grup prej katër te rinjsh planifikojnë nje plaçkitje shumë të zgjuar. Ata pretendojnë të jenë zyrtarë të rreme te Govt. Dhe më në fund ata planifikojnë sulmin me të madh te bere ndonjëherë, për herë të fundit në jetën ë tyre…


Special 26 (2013)
Based on a real life group of con artists who pulled off many clever robberies during 1980’s, and robbed famous businessmen and politicians by pretending to be the CBI or Income tax ..

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
VKONTAKT
NOWVIDEO
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADED

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply