Filma me titra shqip

Spirit: Stallion of the Cimarron (2002)

Year : 2002 Director : Kelly Asbury, Lorna Cook Running Time : 83 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Pasi një hamshor udhëton nëpër Perëndimin e Vjetër ai miqësohet me një njeri dhe gjen dashurinë e vërtetë me një pelë.

Spirit: Stallion of the Cimarron (2002)
As a wild stallion travels across the frontiers of the Old West, he befriends a young human and finds true love with a mare.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
FILEBOX
MOVREEL

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE
DEPOSITFILES

Leave a Reply