Filma me titra shqip

Stand Up Guys (2012)

Year : 2012 Director : Fisher Stevens Running Time : 95 Genre : ,
Movie review score
5/5


Edhe gangsterët bien një ditë. Dy nga këta që u ka kaluar koha, kanë rënë tashmë, janë edhe të moshuar dhe vendosin që të kalojnë një natë të fundit pa kufizime, të shkojnë në shtëpi publike, të vjedhin makina, të thyejnë dyqane, dhe çdo lloji tjetër aktiviteti të këtij aspekti, dhe kjo përpara se të përfundojnë detyrën e fundit që u është caktuar.. Njëri prej tyre duhet të vrasë tjetrin…..


Stand Up Guys (2012)
A pair of aging stickup men try to get the old gang back together for one last hurrah before one of the guys takes his last assignment – to kill his comrade.

SHIKO FILMIN
NOSVIDEO
FILEBOX
NOWVIDEO
NOVAMOV
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
FILECLOUD


TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply