Filma me titra shqip

Stash House (2012)

Year : 2012 Director : Eduardo Rodriguez Running Time : 99 min Genre :
Movie review score
4/5

Dejvi dhe Emma gjejnë një shtëpi përfekte ndërkohë ata gjejnë edhe një çantë me heroinë, shumë shpejt ata përfundojnë të burgosur në atë shtëpi dhe nën presionin e disa njerëzve të dhunshëm.

Shiko:  Putlocker

Shkarko: DepostiFiles | Turbobit

Leave a Reply