Filma me titra shqip

Stop-Loss (2008)

Year : 2008 Director : Kimberly Peirce Running Time : 112 Genre : ,
Movie review score
5/5

Një ushtar veteran kthehet nga turneu i tij i detyrës të kryer në Irak, dhe mundohet qe te filloje nje jete te re por, urdhërohet në mënyrë arbitrare të kthehet në detyrë në terren nga ana e ushtrisë.

Stop-Loss (2008)
A veteran soldier returns from his completed tour of duty in Iraq, only to find his life turned upside down when he is arbitrarily ordered to return to field duty by the Army.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD

TRAILER

Leave a Reply