Filma me titra shqip

Sword of the Assassin (2012)

Year : 2012 Director : Victor Vu Running Time : 100min Genre :
Movie review score
4/5

Nguyen Vu është i mbijetuari i vetëm i familjes së tij të cilit ju ekzekutuan nga Perandoresha e Vietnamit. Sapo merr vesh qe familja e tij eshte denuar per krime qe si ka kryer ai ben te pamunduren te sjell para drejtesise autoret dhe të pastroi emrin e familjes së ti.

Shiko Filmin:
FileDrive
VidTo
Novamov
SocksShare

Shkarko Filmin:
Shkarko Direkt

 

Leave a Reply