Filma me titra shqip

Thale (2012)

Year : 2012 Director : Aleksander Nordaas Running Time : 76 min Genre : , ,
Movie review score
3/5

“Thale” eshte nje Film bazuar ne nje karakter nordik te qualtur “huldra”.Bazuar ne mitologji huldra eshte nje krijese mistike me bukuri te rralla femre qe jeton thelle ne pyje!Ajo josh Druvaret me kengen e saj dhe ato kurre nuk kthehen me ne fshatin e tyre!Huldra mund te dallohet vetem nga bishti qe ka si te lopes!

Shiko :Putlocker | SockShare | NosVideo | NoWVideo

Shkarko: RapidShare | DepositFiles

Leave a Reply