Filma me titra shqip

The Beaver (2011)

Year : 2011 Director : Jodie Foster Running Time : 91 Genre :
Movie review score
5/5

Nje burri i trazuar dhe ekzekutiv adopton nje dore kukull kastor , si mjetin e tij te vetem te komunikimit.

The Beaver (2011)
A troubled husband and executive adopts a beaver hand-puppet as his sole means of communicating.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply