Filma me titra shqip

The Butler (2013)

Year : 2013 Director : Lee Daniels Running Time : 132min Genre : ,
Movie review score
4/5

Sesill Gejns është njeriu i cili shërben tetë presidentë, gjatë qëndrimit të tij, si një shërbëtor në Shtëpinë e Bardhë. Lëvizja për të drejtat civile, Vietnami, dhe ngjarje të tjera të mëdha, ndikojnë në jetën e këtij njeriu, në familjen e tij dhe në shoqërinë amerikane.

SHIKO FILMIN
Putlocker
Novamov
Nowvideo
Videoweed

SHKARKO FILMIN
Depositfiles
Uploaded
Shkarko Direkt

Leave a Reply