Filma me titra shqip

The Day the Earth Stood Still (2008)

Year : 2008 Director : Scott Derrickson Running Time : 104 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një “remake” i vitit 1951 i filmit klasik fantastiko-shekncor rreth një vizitori alien dhe të ngjashmit të tij të cilët vizitojnë Tokën.

The Day the Earth Stood Still (2008)
A remake of the 1951 classic sci-fi film about an alien visitor and his giant robot counterpart who visit Earth.

SHIKO FILMIN
SOCKSHARE
PUTLOCKER
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply