Filma me titra shqip

The Dictator 2012

Year : 2012 Director : Larry Charles Running Time : 83 min Genre :
Movie review score
5/5

Republika e Wadiya është e sunduar nga një udhëheqës i çuditshëm dhe shtypës me emrin Hafez Aladin. Aladin thirret në Nju Jork për një asamble të OKB-së për të adresuar shqetësimet e tyre rreth  programeve të  vendit të tij mbi prodhimin e armëve bërthamore, por udhëtim nuk shkon ashtu sikur Aladin e kishte menduar.

Shiko : MetaCafe | PutLocker | SockShare | NowVideo

Shkarko: RapidShare | TurboBIT | JumboFiles | Torrent

One Response so far.

  1. Ela says:

    Filmi me i mire Komedi

Leave a Reply