Filma me titra shqip

The Expendables (2010)

Year : 2010 Director : Sylvester Stallone Running Time : 103 min Genre : ,
Movie review score
5/5

Historia e një grupi mercenarësh që paguhen nga Mr.Church për të kryer një punë shumë të rrezikshm. Ato duhet të vrasin diktatorin e një ishulli të vogël në Amerikën e Jugut i cili është nën ndikimin e një ish-agjenti të CIA dhe nën mbrojtjen e një ushtrie të tërë.

Shiko: Uploadc (HD) MovReel (HD) VidxDen (HD) VidBull (HD) 

Shkarko: RapidShare | DepositFiles  Uploaded 

 

 

Leave a Reply