Filma me titra shqip

The Forgiveness of Blood (2011) – Falja e Gjakut

Year : 2011 Director : Joshua Marston Running Time : 109 Genre :
Movie review score
5/5

Një familje shqiptare është shqyer nga një vrasje, duke rezultuar në një gjakmarrje që gjen Nik. Ai dhe motra e tij jan detyruar qe te lene shkollen per te marre persiper bisnesin e familjes.

The Forgiveness of Blood (2011) – Falja e Gjakut
An Albanian family is torn apart by a murder, resulting in a blood feud that finds Nik becoming the prime target and his sister, Rudina, forced to leave school in order to take over the family business

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
FILEBOX
VIDBULL
MOVREEL

SHKARKO FILMIN
RAPIDGATOR
MOVREEL

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply