Filma me titra shqip

The Forgiveness of Blood (2011)

Year : 2011 Director : Joshua Marston Running Time : 109 min Genre :
Movie review score
4/5

Filmi “Falja e gjakut”, flet për një 17-vjeçar të quajtur Nik, i cili është në vitin e fundit të shkollës së mesme në Shqipërinë veriore. Nik ka vendosur që, sapo të mbarojë shkollën, të hapë një internet kafe. Gjithashtu, ai ka rënë në dashuri me një vajzë. Motra e tij, Rudina, është 15 vjeçe dhe ëndërron të ndjekë universitetin. Mirëpo familja hyn në një zënkë për pronësinë e tokës dhe i ati i tyre akuzohet për vrasje. Paparitur, dy fëmijët e gjejnë veten të përfshirë në një gjakmarrje të tmerrshme.

Shiko: NowVideo

Shkarko: DepostFiles | TurboBit

Leave a Reply