Filma me titra shqip

The Godfather (1972) 1

Year : 1972 Director : Francis Ford Coppola Running Time : 175 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Vito Corleone është koka e familjes mafioze Corleone. Djali i tij Michael sapo është kthyer nga lufta e dytë botërore për të mos humbur martesën e motrës së tij me Carlo Rizzi. E gjithë familja e Michael është e përfshirë në mafie ndërsa ai do një jetë normale. Trafikanti i drogës Virgil Sollozzo kërkon mbrojtje nga familja Corleone por Don Corleone nuk bie dakort me të dhe Sollozzo i zhgënjyer urdhëron të vrasin Don Corleone i cili me pak fat arrin të mbijetojë. Por plagosja e të atit do ta bëjë Michael

The Godfather (1972)
The aging patriarch of an organized crime dynasty transfers control of his clandestine empire to his reluctant son.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply