Filma me titra shqip

The Godfather: Part II (1974)

Year : 1974 Director : Francis Ford Coppola Running Time : 200 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Vito Corleone është koka e familjes mafioze Corleone. Djali i tij Michael sapo është kthyer nga lufta e dytë botërore për të mos humbur martesën e motrës së tij me Carlo Rizzi. E gjithë familja e Michael është e përfshirë në mafie ndërsa ai do një jetë normale. Trafikanti i drogës Virgil Sollozzo kërkon mbrojtje nga familja Corleone por
Don Corleone nuk bie dakort me të dhe Sollozzo i zhgënjyer urdhëron të vrasin Don Corleone i cili me pak fat arrin të mbijetojë. Por plagosja e të atit do ta bëjë Michael

The Godfather: Part II (1974)
The early life and career of Vito Corleone in 1920s New York is portrayed while his son, Michael, expands and tightens his grip on his crime syndicate stretching from Lake Tahoe, Nevada to pre-revolution 1958 Cuba.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply