Filma me titra shqip

The Godfather: Part III (1990)

Year : 1990 Director : Francis Ford Coppola Running Time : 162 Genre : , , ,
Movie review score
5/5

Vito Corleone është koka e familjes mafioze Corleone. Djali i tij Michael sapo është kthyer nga lufta e dytë botërore për të mos humbur martesën e motrës së tij me Carlo Rizzi. E gjithë familja e Michael është e përfshirë në mafie ndërsa ai do një jetë normale. Trafikanti i drogës Virgil Sollozzo kërkon mbrojtje nga familja Corleone por Don Corleone nuk bie dakort me të dhe Sollozzo i zhgënjyer urdhëron të vrasin Don Corleone i cili me pak fat arrin të mbijetojë. Por plagosja e të atit do ta bëjë Michael të dhunshëm dhe në kërkim të hakmarrjes


The Godfather: Part III (1990)
In the midst of trying to legitimize his business dealings in 1979 New York and Italy, aging mafia don Michael Corleone seeks to vow for his sins while taking a young protégé under his wing.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER


SHKARKO FILMIN

PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply