Filma me titra shqip

The Hunt (2012)

Year : 2012 Director : Thomas Vinterberg Running Time : 115 Genre :
Movie review score
5/5

Nje mësues bën një jetë të vetmuar, ai lufton për kujdestarinë e djalit të tij. Jeta e tij fillon të përmisohet kur ai gjen dashurinë dhe merr lajme të mira nga djali i tij, por pas gjithë rregullimeve jeta e tij merr një ndryshim të paritur nga një gënjeshter e vogël


The Hunt (2012)
A teacher lives a lonely life, all the while struggling over his son’s custody. His life slowly gets better as he finds love and receives good news from his son, but his new luck is about to be brutally shattered by an innocent little lie.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
VIDBULL
NOVAMOV
VIDEOVEED
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
UPLOADIC
UPLOADED
DEPOSITFILES

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply