Filma me titra shqip

The Lost Bladesman (2011)

Year : 2011 Director : Felix Chong, Alan Mak Running Time : 109 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Historia e legjendarit Guan Yu I cili kalon nga pese ne vrasjen gjashte
gjeneraleve. Ai luajti nje rol te madh ne luften civile qe ├žoi ne rrezimin e dinastise Han dhe krijimin e Han Shu nga 3 Mbreterive, duke e bere Liu Bei perandorine e saj te pare.


The Lost Bladesman (2011)
The story of legendary Guan Yu crossing five passes & slaying six generals. He played a major role in the civil war that led to the collapse of Han Dynasty & the establishment of Shu Han of the 3 Kingdoms, making Liu Bei its first emperor.


SHIKO FILMIN

PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply