Filma me titra shqip

The Lucky One (2012) me titra shqip

Year : 2012 Director : Scott Hicks Running Time : 101 min Genre : ,
Movie review score
5/5

Kapteri i trupave të marinës, kthehet nga ushtria e tij e tretë me të vetmen gjë që e mbajti gjallë, fotografinë e një gruaje të panjohur për të që gjeti rastësisht. Kur mëson emrin dhe adresën e saj, vendos që ta gjejë dhe të kërkojë punë në stallën që ka familja e saj. Pavarësisht skepticizmit të saj fillestar dhe fatkeqësive që i ndodhin në jetë, ndërmjet tyre do të lulëzojë një dashuri, duke e bërë atë të besojë se kjo grua është jo vetëm shansi i tij, por dhe diçka më shumë.

Shiko Filmin:

FileDrive
Sockshare
Vidto
Novamov

Shkarko Filmin:

Shkarko direkt
Uploaded

Leave a Reply