Filma me titra shqip

The Man with the Iron Fists (2012)

Year : 2012 Director : RZA Running Time : 95 Genre :
Movie review score
5/5

Ne gjueti per nje thesar te sajuar prej ari, nje grup luftetaresh, vrasesish, dhe nje ushtar britanik mashtrues zbresin mbi nje fshat ne Kinen feudale, ku nje farketar i perulur mundohet te mbroje veten dhe bashkefshataret e tij

The Man with the Iron Fists (2012)
On the hunt for a fabled treasure of gold, a band of warriors, assassins, and a rogue British soldier descend upon a village in feudal China, where a humble blacksmith looks to defend himself and his fellow villagers.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOSVIDEO
FILEBOX

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE
NOSUPLOAD

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply