Filma me titra shqip

The Message (1977)

Year : 1977 Director : Moustapha Akkad Running Time : 177 min Genre : ,
Movie review score
5/5

Lindja e Islamit, deri në shekullin VII fiset arabe jetonin të ndara. Muhamedit s.a.v.s (Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) i erdhi meleku më i dashur i Allahut, i cili bëri thirrje atij ta udhëheq popullin e Mekës dhe t’iu bëjë me dije që ta adhurojnë vetëm atë, por Muhamedit s.a.v.s ju desh të largohet nga Meka drejt Medinës, të marrë armët dhe fuqinë për ta çliruar Mekën nga organizimet fisnore  të arabeve.

Vlersimi sipas IMDb 8.6/10
Shiko Trailer duke kliku mbi foto

Shiko Filmin:
Sockshare
VidTo

Shkarko Filmin:
Uptobox
Uploaded

 

 

Leave a Reply