Filma me titra shqip

The Pirates! Band of Misfits 2012

Year : 2012 Director : Peter Lord, Jeff Newitt Running Time : 88 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Kapiteni i Piratëve vendos të bëj një mision për të mposhtur rivalët e tij Zi Bellamy dhe Cutlass Liz të cilët janë me vite të tëra në front. Objekti që kërkojn, kapitenin dhe ekuipazhin e tij i dërgon nga brigjet e ishullit të gjakut në rrugët errëta të Londrës viktoriane.

The Pirates! Band of Misfits (2012)
Pirate Captain sets out on a mission to defeat his rivals Black Bellamy and Cutlass Liz for the Pirate of the year Award. The quest takes Captain and his crew from the shores of Blood Island to the foggy streets of Victorian London.

SHIKO FILMIN
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOSVIDEO|

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply