Filma me titra shqip

The Pirates! Band of Misfits (2012)

Year : 2012 Director : Peter Lord, Jeff Newitt Running Time : 88 min Genre : , ,
Movie review score
4/5

Kapiteni i Piratëve vendos të bëj një mision për të mposhtur rivalët e tij Zi Bellamy dhe Cutlass Liz të cilët janë piratët më të mirë të vitit.Ky kërkim e çon kapitenin dhe ekuipazhin e tij nga brigjet e ishullit të gjakut deri në rrugët e errëta të Londrës viktoriane.

Shiko: NowVideo

Shkarko: TurboBit

Leave a Reply