Filma me titra shqip

The Rock (1996)

Year : 1996 Director : Michael Bay Running Time : 136 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një gjeneral dhe grupi i tij i marinsave amerikanë rrëmbejnë burgun e Alcatrazit dhe kërcënojnë qytetin e San Franciscos me armë biologjike. Një specialist armësh kimike dhe i vetmi njeri i cili ja ka dalë të arratiset nga Alkatrazi përpiqen për të parandaluar kaosin.

The Rock (1996)
A renegade general and his group of U.S. Marines take over Alcatraz and threaten San Francisco Bay with biological weapons. A chemical weapons specialist and the only man to have ever escaped from the Rock attempt to prevent chaos.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOWVIDEO
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply