Filma me titra shqip

The Rundown (2003)

Year : 2003 Director : Peter Berg Running Time : 104 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një person është i punësuar të sjellë në shtëpi djalin e mobsterit nga Amazona por shumë shpejt ai e gjen veten në përfshirë në një luftë kundër një shtypsi të qytetit dhe në kërkim të një thesari legjendar.

The Rundown (2003)
A tough aspiring chef is hired to bring home a mobster’s son from the Amazon but becomes involved in the fight against an oppressive town operator and the search for a legendary treasure.

SHIKO FILMIN
NOSVIDEO
NOWVIDEO
NOVAMOV

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
FILECLOUD

TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply